Зеленський закликає Путіна сідати за стіл переговорів, щоб “зупинити загибель людей”

Президент Володимир Зеленський записав чергове звернення до українців та всього світу. Зеленський каже, що вторгнення Росії в Україну — це початок війни проти Європи...

Президент Володимир Зеленський записав чергове звернення до українців та всього світу.

Зеленський каже, що вторгнення Росії в Україну — це початок війни проти Європи та елементарних прав людини. Проте українці не бачать, що європейці збираються з цим робити.

Він закликає Європу до нових санкцій, адже вона має достатню силу, щоб зупинити агресію.

Чого далі очікувати від європейських держав? Анулювання віз для росіян? Відключення від SWIFTу? Повна ізоляція Росії? Відкликання послів? Нафтове ембарго? Закриття неба? Сьогодні все це має бути на столі, – говорить президент.

Президент України закликав європейців виходити на площі своїх міст і вимагати миру та завершення війни. А ще – стати на захист України. “Якщо ви у Європі маєте бойовий досвід і не хочете дивитися на нерішучість політиків, ви можете прибути до нашої держави та разом з нами захищати Європу, де це зараз дуже потрібно”, – заявив президент.

Володимир Зеленський також закликає Володимира Путіна сідати за стіл переговорів, щоб “зупинити загибель людей”.

А тепер я хочу звернутися до Збройних Сил України. Стійте міцно. Ви все що у нас є. Ви все, що захищає нашу державу. Слава Україні!

Читайте також: У Калуші поширюють неправдиву інформацію про перевірки сирен оповіщення

Категорії
Влада
Новини
Loading...