На потреби ЗСУ Франківське обласне підприємство автостанцій перерахувало 500 000 гривень

Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій перерахувало 500 000 гривень на  допомогу Збройним Силам України. Про це повідомив директор підприємства автобусних станцій Віталій Запухляк. Вже...

Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій перерахувало 500 000 гривень на  допомогу Збройним Силам України.

Про це повідомив директор підприємства автобусних станцій Віталій Запухляк.

Вже п‘ять років маю честь працювати генеральним директором ТзДВ «Івано-Франківське обласне підприємство автобусних станцій». Підприємство, яке має більш як п‘ятдесятирічну історію з обслуговування автобусних перевезень на Прикарпатті. Підприємство, яке завжди дбало про своїх клієнтів та партнерів. Так і в ці дні, коли Україна веде свою визвольну війну із російською ордою, ми не залишались ні дня осторонь, намагаючись продовжувати надавати послуги навіть в умовах війни. Сьогодні було прийнято важке та водночас дуже важливе рішення про виділення 500.000 гривень на потреби наших Збройних Сил України, – повідомив директор.

Запухляк додав, що підтриємсву буде важко без цих грошей, але і без цих грошей нашої спільної Перемоги може і не бути.

Я пишу це все публічно та закликаю всіх представників бізнесу вчиняти аналогічно, ділитись такими необхідними вам коштами із нашими ЗСУ! Нам потрібна наша перемога! Нам потрібна наша Україна! – запевнив Запухляк.

Читайте також: ЗСУ ліквідували генерал-майора, командувача 29 армії Росії Андрія Колеснікова

Категорії
Гроші
Новини
Loading...