У Маріуполі тривають вуличні бої біля “Азовсталі” – радник мера

Зокрема, бої тривають у секторі від заводоуправління “Азовсталі” до вул. Українського Козацтва. У Маріуполі тривають вуличні бої біля заводу “Азовсталь”. Про це повідомив радник...

Зокрема, бої тривають у секторі від заводоуправління “Азовсталі” до вул. Українського Козацтва.

У Маріуполі тривають вуличні бої біля заводу “Азовсталь”.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

Повітряні атаки на “Азовсталь” не стихають. Ніякої тиші, але намагання штурму раз за разом. Попри заяви. Єдине – з публічного інформаційного поля різко зникли публікації боїв. Окупанти намагаються пояснити собі, чому Путін майже погодився на евакуацію, одночасно, не приховуючи подальших планів щодо “Азовсталі” і наших захисників, – зазначив він.

При тому знову тривають вуличні бої в секторі від заводоуправління “Азовсталі” до вул. Українського Козацтва (парк Веселка), – написав Андрющенко.

За його даними, від учора російські окупанти заборонили в’їзд в місто навіть з боку окупованого Новоазовська.

Окрім того, обмежено пересування всередині міста. Потрапити в Маріуполь без посвідчення про проходження фільтрації для громадян України неможливо, – зазначив Андрющенко.

Водночас, за його словами, для громадян Росії та бойовиків з “ДНР” видають дозвіл на в’їзд без фільтрації на 3 дні.

Саме посвідчення про проходження фільтрації для всіх інших діє лише 7 днів. Окрім того, окупанти анонсували окремий папір – дозвіл на перебування на вулиці. Місто дедалі перетворюють на реально гетто. Ставлення з боку окупантів до маріупольців, як до рабів, не зважаючи на проукраїнські або проросійські погляди мешканців. Деякі поступки роблять літнім людям та дітям, всі інші – в однаковому стані постійного психологічного тиску, – наголосив він.

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...