Франківка віддала шахраям 120 тисяч за неіснуючу автівку

Обравши іномарку, мешканка Івано-Франківська відправила псевдопродавцю передоплату. Однак, в результаті жінка так і не отримала омріяний автомобіль. Натомість втратила чималу суму грошей. Слідчі розпочали...

Обравши іномарку, мешканка Івано-Франківська відправила псевдопродавцю передоплату. Однак, в результаті жінка так і не отримала омріяний автомобіль.

Натомість втратила чималу суму грошей. Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом шахрайських дій та проводять заходи з розшуку зловмисників.

3 травня до Івано-Франківського районного управління поліції звернулася 42-річна місцева мешканка. Зі слів заявниці, вона знайшла оголошення про продаж легковика за вигідною ціною в Інтернеті. Зв’язавшись з продавцем, жінка обумовила умови договору, за яким вона здійснила передоплату розмірі 120 000 гривень. Однак, як тільки аферист отримав бажану суму вимкнув телефон й більше на зв’язок не виходив.

Потерпіла звернулася за допомогою до співробітників поліції. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...