Франківський Економічний Фронт. Бізнес в умовах війни

Україна переживає економічні потрясіння вже декілька років через вплив зовнішньої економічної кризи, пандемії, а зараз війни. Звичні умови ведення бізнесу змінюються. Змінюється все: від...

Україна переживає економічні потрясіння вже декілька років через вплив зовнішньої економічної кризи, пандемії, а зараз війни. Звичні умови ведення бізнесу змінюються. Змінюється все: від розподілу галузей економіки по регіонах до ринків сировини та можливостей збуту товарів.

Унеможливлення діяльності підприємств на Сході, Півдні та в Центральних регіонах країни спонукає компанії до переїзду – релокації.

 27 травня: Університет Короля Данила спільно із будівельною компанією blago developer запрошує підприємців області та релокованих підприємців взяти участь у Business Networking у форматі В2В.

Університет Короля Данила є платформою для нетворкінгу, активно співпрацює з місцевим бізнесом та бере соціальну відповідальність за процеси, які відбуваються в місті, регіоні, країні. Разом з цим УКД реагує на зміну специфіки економічного розвитку і готовий готувати спеціалістів відповідно до нових вимог роботодавців: удосконалювати наявні освітні програми та створювати нові спеціальності.

Мета заходу: створення ефективного майданчика для налагодження комунікацій та нових можливостей для внутрішніх підприємців і релокованих; налагодження співпраці, синергія; пошук інвесторів, партнерів, запуск нових підприємств.

Теми виступів:

  • «Антикризовий менеджмент в час війни».Ірина Екран, автор та викладач курсів «Art Direction”, “Дизайн-менеджмент. Управління проектами». Київ.
  • «Бізнес-процеси в час війни. Як заставити усе працювати». Оптимізація, формалізація та автоматизація діяльності компанії. Наталя Заверуха, керівниця компанії «Manageable-агенція з опису та оптимізації бізнес-процесів». Київ.
  • «Експорт. Як він працює після 24 лютого. Основні акценти».Оксана Кулеба, власник компанії «Lamber», співвласник ГО «Export Now», консультант з питань експорту. Львів.
  • «Критичний імпорт. Історія трьох кейсів».Фінансова компанія “Fin Impact”. Івано-Франківськ.

 В рамках заходу передбачено:

  • Презентація локальних та релокованих компаній. Виступи учасників.
  • Виставка продукції/послуг учасників заходу.
  • Виступи експертів на теми: «Побудова бізнес-процесів в час війни», «Ринки збуту в нових реаліях».
  • Networking учасників з метою напрацювання пропозицій щодо покращення бізнес-середовища регіону.

Цільова аудиторія:

-власники бізнесів;

-керівники та директори бізнесів.

Початок: о 12.00 год.

Тривалість: до 3 год. По завершенню передбачена кава-брейк.

Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35, Університет Короля Данила, конференц-зал.

Умови участі: для участі в нетворкінгу потрібно подати заявку та отримати підтвердження від організаторів.

Реєстрація безкоштовна!

Посилання на реєстрацію:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScs56uHREQXHYL4JjK85VM_TZTNQOHPfXdmZdLD3tuSjpabQg/viewform

Категорії
Економіка
Новини
Loading...