Франківський перинатальний центр отримав обладнання від благодійників зі Швейцарії

В Україні йде 96-й день повномасштабної війни з Росією. Та життя триває. Жінкам треба лікуватися, вагітним потрібно народжувати. Тож благодійники вирішили допомогти франківському пологовому,...

В Україні йде 96-й день повномасштабної війни з Росією. Та життя триває. Жінкам треба лікуватися, вагітним потрібно народжувати.

Тож благодійники вирішили допомогти франківському пологовому, в якому приймають внутрішньо переміщених вагітних.

Про це повідомили в адміністрації закладу, передає Правда.іф.

“Наш заклад працює цілодобово. Заклад розгорнутий на 170 ліжок, 130 акушерських і 40 гінекологічних. Ми надаємо допомогу усім потребуючим. Зокрема за період від 24.02.2022 року у закладі проліковано 229 пацієнтки з числа біженців: 114 акушерство, 115 гінекологія, на обліку по вагітності знаходяться 242 жінки з числа біженців, з них народило 89 жінок”,- кажуть в пологовому.

Адміністрація міського клінічного перинатального центру м. Івано-Франківськ висловила щиру подяку Фундації “Children Action” та особисто Berhard Sabrier і Stephanie Kolly за надане медичне обладнання: сучасний  УЗД апарат  USG Alpinion E-CUBE експертного класу та шість фетальних моніторів KTG Comen, що значно покращить якість надання медичної допомоги вагітним та новонародженим дітям у закладі.

Категорії
Новини
Новини
Loading...