В Івано-Франківську відкрили новий заклад швидкого харчування «Паляниця. Кухня Галичини»

Гості одразу можуть оцінити все меню, так як страви подають у форматі шведського столу. Співзасновник закладу Тарас Іщенко наголошує: «Українська кухня є однією із...

Гості одразу можуть оцінити все меню, так як страви подають у форматі шведського столу.

Співзасновник закладу Тарас Іщенко наголошує: «Українська кухня є однією із найбільш недооцінених у світі і ми хочемо більше її популяризувати. Поєднання сучасного дизайну та смачної галицької кухні є нашою візитівкою. В дизайні інтер’єру ми використали палітру теплих кольорів, які асоціюються із сходом та заходом сонця, пшеничними полями та теплом української печі – традиційної для родин Галичини».

«Паляниця. Кухня Галичини» – місце обладнане зручностями для людей із обмеженими можливостями. Цінова політика закладу є лояльною, а меню щодня тішить новим асортиментом та включає сезонні страви.

Як зазначає шеф-кухар «Паляниці» Назар Гаврилко «то що готує добра ґаздиня вдома ми готуємо тут. У нас по-справжньому домашня і смачна кухня. В меню закладу – широкий вибір традиційної їжі та напоїв».

Особливістю закладу є відкрита кухня: відвідувачі бачать процес приготування їжі. Біля лінії видачі за склом розташовується окремий цех, в якому безперервно ліплять вареники та готують інші страви.

Окрім традиційних страв «Паляниця. Кухня Галичини» пропонує сніданки «з ножа»: клієнти мають змогу замовити їжу та спостерігати за її приготуванням. Прискіпливо поставились і вибору напоїв: окрім традиційних холодних напитків заклад пропонує свіжомелену каву.
«Для поціновувачів такого напою як кава, у нас є ефіопська кава з ароматом шоколаду та цитрусу. А для тих, хто вечором поспішає додому, щоб не готувати ще їжу, ми пропонуємо знижку 50%», – зазначив директор закладу швидкого харчування Михайло Кретович.

«Паляниця. Кухня Галичини» працює щодня включаючи вихідні з 9.00 до 20.00. Заклад розташовується на Вічевому майдані, біля фонтану.

Категорії
Місто
Новини
Loading...