Проросійський політик Михайло Добкін несподівано оголосив себе націоналістом

Політик вважає, що українці ще довго будуть ненавидіти росіян за все, що «вони принесли своїм рилом на нашу землю». Пише Главком Колишній народний депутат...

Політик вважає, що українці ще довго будуть ненавидіти росіян за все, що «вони принесли своїм рилом на нашу землю». Пише Главком

Колишній народний депутат Михайло Добкін, який раніше був членом проросійських партій «Партія регіонів» та «Опозиційний блок», різко висловився про російських окупантів, які сьогодні воюють проти України. Про це політик написав у своєму Instagram.

У своєму дописі Добкін називає окупантів «цими тваринами». Він пророкує, що нашого східного сусіда ненавидітиме ще не одне покоління українців за те, що принесли війну на нашу землю.

«Я не знаю, коли це закінчиться і чи закінчиться взагалі. Я не знаю скільки втрат у плані людських життів та зруйнованої інфраструктури ми ще отримаємо. Але що я точно знаю, то це те, що якщо хоч навіть і не ми, то наші діти вже точно – гарматами, ножами, а якщо доведеться, навіть хоч і зубами, але все одно битимуть, різатимуть чи рватимуть цих тварин. За все, що вони принесли своїм рилом на нашу землю», – написав він.

Політик також закликав «вважати його націоналістом».

Категорії
Новини
Новини
Loading...