У Франківську 10-річний велосипедист потрапив під автобус. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 10-річний хлопчик, сталася в Івано-Франківську. Дитину з тяжкими травмами госпіталізовано до лікувального закладу. За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне...

Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 10-річний хлопчик, сталася в Івано-Франківську. Дитину з тяжкими травмами госпіталізовано до лікувального закладу.

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження, в ході якого будуть встановлені всі обставини.

Аварія сталася 29 червня о 17:30 по вулиці Угорницька, що в обласному центрі. Поліцейські попередньо встановили, 60-річний водій маршрутного автобуса, рухався в напрямку вулиці Хоткевича та здійснив наїзд на малолітнього. Хлопчик на велосипеді перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. Опісля наїзду керманич маршрутки здійснив зіткнення з автомобілем Ford Cuga. У результаті аварії дитину госпіталізували. Наразі він перебуває у реанімації.Водії – тверезі. Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Івано-Франківщини закликають батьків посилити контроль за дітьми:

  • Обов’язково нагадуйте дітям про Правила дорожнього руху.
  • Батьки неповнолітніх велосипедистів мають застерегти своїх дітей щодо можливих наслідків легковажного поводження на дорозі, та забезпечити їх велошоломами, а за потреби – наколінниками, налокітниками та захисними рукавичками.
  • Також велосипедистам слід пам‘ятати, що, перетинати дорогу потрібно по пішохідному переходу, ідучи пішки та ведучи у руках свій велосипед.
Категорії
Новини
Новини
Loading...