Марцінків закликав франківців переходити на індивідуальне опалення

На сьогоднішній оперативній нараді у міськвиконкомі Івано-Франківська говорили про індивідуальне опалення. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків. Чуда не буде, тому треба поступово...

На сьогоднішній оперативній нараді у міськвиконкомі Івано-Франківська говорили про індивідуальне опалення.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Чуда не буде, тому треба поступово переходити на індивідуальне опалення. Бачимо, що минулого року взяли хороший темп і люди найбільше відключалися від централізованого опалення. А цьогоріч війна внесла свої корективи, процес трохи сповільнився, але динаміка є. Так, надали дозволи на відключення для 8 житлових будинків, з них 4 від Індустріальної, 34. Вже відключились 9 житлових будинків. Також надали дозволи на відключення для 93 нежитлових приміщень, – каже мер.

Марцінків нагадав, що на підтримку для переходу на індивідуальне опалення місто надає матеріальну допомогу для пільгових категорій населення.

А ще франківці, які отримували тепло від котельні на Індустріальній (колишній СТЕК, – ред.) можуть отримати з міського бюджету до 13000 гривень для часткового відшкодування вартості котла. Заяви та необхідний пакет документів треба подавати у центральний ЦНАП.

Телефони для довідок: 0342-75-01-19, 0342-75-20-41, 0342-75-20-61, 0991573911. Виплату одноразових допомог будуть проводити згідно поданих заяв та сформованих списків Департаментом соціальної політики виконкому міської ради впродовж 2022 року.

Детальніше за посиланням: https://cutt.ly/eK64hlZ

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...