Коли мрії збуваються: 11 – ти річний хлопчик став поліцейським на один день

Він – не такий як всі. В свої 11 років Дениско пережив не одну операцію та пройшов численні реабілітації. А ще він – незламний,...

Він – не такий як всі. В свої 11 років Дениско пережив не одну операцію та пройшов численні реабілітації. А ще він – незламний, маленький українець, що мріє стати правоохоронцем. Завдяки прикарпатським ювеналам бажання дитини здійснилось.

З особливим хлопчиком прикарпатські поліцейські знайомі уже півроку. До правоохоронців ще в лютому звернулася мама дитина – Ольга. Жінка розповіла, що Дениско марить роботою поліцейських. Правоохоронці тоді навідались до школяра і привітали Дениска з днем народження.

А тепер здійснили ще одну заповітну мрію дитину – він став справжнім поліцейським. Дениско з цікавістю спостерігав, як працюють оператори колл-центру. І навіть сам прийняв умовний виклик.

Згодом йому показали поліцейську амуніцію, спецспорядження. А відтак на службовій машині відвезли до кінологічного центру поліції Прикарпаття. Тут він познайомився з помічниками правоохоронців і навіть намагався самотужки давати команди службовим собакам. Дитячим емоціям не було меж.

Зворушеними були поліцейські, адже хлопчик розчулив їх своєю щирістю та безпосередністю, а ще матір дитини. Жінка, зі сльозами на очах розповіла, що давно не бачила таким радісним Дениска.

Хлопчик у буквальному розумінні хоча б на день забув про свої недуги. І про це свідчили його щасливі оченята! Наостанок ювенали подарували Дениску іграшки і пообіцяли, – невдовзі навідаються до нього знову. Адже цей незламний, юний прикарпатець для поліцейських став справжнім другом.

Мрії збуваються: 11-річний прикарпатець на один день став поліцейським (ФОТО, ВІДЕО)
Категорії
Життя
Новини
Loading...