У Франківську засудили керівників підприємства – постачали бойовикам “ДНР” амуніцію

В Івано-Франківську засудили до восьми років ув’язнення директора та головного бухгалтера підприємства з тимчасово окупованого Донецька за підтримку окупаційної адміністрації. Про це повідомляють на Facebook-сторінці управління...

В Івано-Франківську засудили до восьми років ув’язнення директора та головного бухгалтера підприємства з тимчасово окупованого Донецька за підтримку окупаційної адміністрації.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці управління СБУ в Івано-Франківській області.

Слідчі СБУ з’ясували, що завод постачає “установам” та бойовикам так званої ДНР спецодяг і амуніцію. Підприємство щороку сплачує до “бюджету” “ДНР “близько 1 млн грн податків.

Ці гроші йдуть на підтримку функціонування окупаційної влади та незаконних збройних формувань. За фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України, директора та головного бухгалтера підприємства заочно засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна, — йдеться у дописі.

Розслідування у кримінальному провадженні проводили працівники СБУ в Івано-Франківській області. Обвинувачення в суді підтримувала обласна прокуратура.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...