У Тлумачі затримали зловмисника який завдав тілесних ушкоджень поліцейському

30 липня, близько 15 години, в  Тлумачі під час несення служби на території обслуговування до співробітників сектору реагування патрульної поліції підійшов 54-річний місцевий мешканець....

30 липня, близько 15 години, в  Тлумачі під час несення служби на території обслуговування до співробітників сектору реагування патрульної поліції підійшов 54-річний місцевий мешканець.

Чоловік поводив себе зухвало, виражався нецензурною лайкою та принижував честь та гідність поліцейських. На зауваження інспекторів порушник не реагував. Тож правоохоронці прийняли рішення скласти на чоловіка адмінпротокол, доставивши його до відділу поліції. Про це дізнався син порушника, який заявився до відділку та, не розбираючись, вимагав негайно відпустити батька, почав чинити опір поліцейським і зненацька кинувся до інспектора в бійку, травмувавши його.

Поліцейського з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

28-річного нападника слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозри за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Процесуальне керівництво здійснює Тлумацький відділ Івано-Франківської окружної прокуратури.

А на 54-річного порушника поліцейські склали адмінпротокол за ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...