Консультації фахівців та аналізи: кому безплатно надають послуги у приватному медзакладі в Івано-Франківську

У медичному закладі «Франкомед» в Івано-Франківську місцеві мешканці та внутрішньо переміщені особи мають можливість проконсультуватися зі спеціалістами безплатно. Про це журналістці Фіртки розповіла Мар’яна...

У медичному закладі «Франкомед» в Івано-Франківську місцеві мешканці та внутрішньо переміщені особи мають можливість проконсультуватися зі спеціалістами безплатно.

Про це журналістці Фіртки розповіла Мар’яна Данилюк, керівник відділу комп’ютерної томографії та адміністративний керівник.

«Стосовно сімейної медицини, то цією пропозицією може скористатися кожен, хто уклав декларацію із сімейним лікарем.

Також тимчасово переміщених осіб, сім’ї військових, ЗСУ та потерпілих воїнів лікарі консультують безплатно», – пояснює Мар’яна Данилюк.

Зокрема, йдеться про сімейну медицину, гінекологію, педіатрію та деякі види клінічних аналізів (загальний аналіз крові, аналіз сечі, аналіз крові на цукор та холестерин).

«Таке рішення прийняли власники. У кожного свій фронт. У нас – надання першої медичної допомоги.

У нас також працює Андрій Масник, це лікар-репродуктолог та гінеколог, який приїхав в Івано-Франківськ з Ірпеня та щочетверга приймає на консультацію пацієнтів безплатно.

Якщо ми бачимо, що людина потребує огляду іншого спеціаліста, потребує допомоги, але не має можливості оплатити прийом, то йдемо на зустріч. Деякі лікарі приймають безплатно, все індивідуально, це вже узгоджується на місці», – каже працівниця «Франкомеду».

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...