Жителі Надвірнянщини зустріли полеглого офіцера Володимира Михайлюка. ФОТО

Сьогодні, 5 серпня, на Надвірнянщині на колінах зустріли полеглого офіцера Володимира Михайлюка. Про це повідомляє Надвірнянська РДА. Молодий Лейтенант, командир танкового взводу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади...

Сьогодні, 5 серпня, на Надвірнянщині на колінах зустріли полеглого офіцера Володимира Михайлюка.

Про це повідомляє Надвірнянська РДА.

Молодий Лейтенант, командир танкового взводу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України загинув на Бахмутському напрямку, Донецької області захищаючи рідну землю від московських окупантів.

Військовослужбовець з бійцями відбили штурм і відходили на позиції, як сталося не поправне, смертоносний осколок забрав життя молодого захисника.
29 – ти річний Володимир був кадровим військовим, із початком бойових дій на Донбасі у 2014 році став до лав ЗСУ. За 8 років війни на Донбасі пройшов важкі бої під Дебальцевим, в Пісках та інших гарячих точках сходу України.Глибокий смуток та непоправне горе огорнуло Надвірнянський район, адже у рідне село вже назавжди, повернувся Вірний, Мужній та Безстрашний Герой – Володимир Михайлюк.Без батька залишилися дві донечки дошкільного віку, без чоловіка – дружина. Гірку втрату переживають батьки та брати.Поховають Володимира у рідному селі Пасічна, Надвірнянського району на місцевому цвинтарі, 6 серпня.


Категорії
Новини
Новини
Loading...