Вчинив ДТП та втік: патрульні склали чотири адмінпротоколи на франківця. ФОТО

Вчора, 14 серпня, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Хіміків. Заявник повідомив: водій на автомобілі Chevrolet вчинив ДТП з автомобілем Deo та поїхав...

Вчора, 14 серпня, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Хіміків. Заявник повідомив: водій на автомобілі Chevrolet вчинив ДТП з автомобілем Deo та поїхав з місця автопригоди.

Патрульні, що прибули на місце, пропатрулювали прилеглі території та виявили автомобіль, з характерними пошкодженнями. Під час спілкування з 30-річним водієм інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти освідування. Результат — 2.09 проміле алкоголю в крові. Також, інспектори встановили, що водій не отримував посвідчення відповідної категорії. На керманича склали чотири адмінматеріали: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...