У Франківську суд постановив передати ЗСУ конфіскований “Range Rover”

5 вересня Івано-Франківський міський суд завершив розгляд справи щодо підробки свідоцтва про реєстрацію автомобіля «Land Rover Range Rover». Справа розслідувалась з 2015 року і...

5 вересня Івано-Франківський міський суд завершив розгляд справи щодо підробки свідоцтва про реєстрацію автомобіля «Land Rover Range Rover».

Справа розслідувалась з 2015 року і завершилася закриттям кримінального провадження у зв`язку із не встановленням особи, яка вчинила кримінальні правопорушення та закінченням строків давності.

Слідством встановлено, що у червні 2015 року працівники ДАІ зупинили водія автомобіля «Range Rover», і під час перевірки документів з’ясувалось, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу підроблене, а ідентифікаційний номер шасі нанесено кустарним способом.

З’ясовано, що водій, який перебував за кермом нещодавно придбав автомобіль за 7500 доларів, про підробку документів не знав. Попередній власник також заявив, що купив автомобіль для перепродажу за 6000 доларів про перебиття ідентифікаційного номера та підробку свідоцтва також не знав.

Під час досудового розслідування слідство не змогло встановити особу, яка могла вчинити дане кримінальне правопорушення.

У результаті суд задовольнив клопотання прокуратури та закрив кримінальне провадження у зв`язку із не встановленням особи, яка вчинила кримінальні правопорушення та закінченням строків давності.

Аавтомобіль «Land Rover Range Rover» суд постановив конфіскувати в дохід держави та передати на потреби Збройних сил України.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...