Івано-Франківськ газзбут більше не прийматиме споживачів у своїх відділеннях

З 1 жовтня особистий прийом побутових споживачів буде здійснюватися у відділенні за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська 32а. Керівництво ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» змушене прийняти...

З 1 жовтня особистий прийом побутових споживачів буде здійснюватися у відділенні за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська 32а.

Керівництво ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» змушене прийняти рішення про припинення особистого прийому побутових споживачів природного газу у своїх відділеннях, повідомляє пресслужба компанії, пише ПІК.

Починаючи з 1 жовтня особистий прийом побутових споживачів буде здійснюватися у відділенні за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська 32а.

“При цьому, у всіх точках контакту побутові споживачі можуть отримати інформацію щодо прав, чинного законодавства та наявних способів для вирішення спорів на інформаційних стендах загального доступу, а також зареєструвати звернення, отримавши вхідний номер. Крім того, ми продовжуємо підтримувати роботу наших онлайн-сервісів та контакт-центру”, – йдеться у повідомленні.

Надіслати заяву на повернення переплати або помилково сплачених коштів до ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» можна на нашу поштову адресу: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська 32а або на електронну скриньку: [email protected]

Інформація про порядок повернення коштів, сплачених на рахунок ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут», роз’яснення щодо необхідних документів та бланк заяви опубліковані на нашому на нашому офіційному вебсайті.

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...