На Прикарпатті взяли під варту серійних злодіїв

Під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури двом жителям міста Калуша повідомлено про підозру у вчиненні крадіжок в особливо великих розмірах ( ч.5 ст. 185...

Під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури двом жителям міста Калуша повідомлено про підозру у вчиненні крадіжок в особливо великих розмірах ( ч.5 ст. 185 КК України).

За клопотанням прокурорів зловмисникам обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою, повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що раніше судимі чоловіки протягом 2021-2022 років обкрадали будинки та квартири жителів Прикарпаття. Вони проникали до приміщень та викрадали грошові кошти в іноземній та національній валюті, а також ювелірні вироби.

Спільники заволоділи майном потерпілих на понад 1 млн 300 тис. грн. Викриття протиправної діяльності проводилось прокурорами спільно з оперативниками управління карного розшуку та слідчими ГУНП в Івано-Франківській області.

В ході розслідування перевіряєть причетність підозрюваних до вчинення аналогічних правопорушень. Зловмисникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...