Росія знову атакувала Україну ракетами: є влучання в критичну інфраструктуру

Вдень 23 листопада по всій території України лунає повітряна тривога. У низці областей заявляють про роботу протиповітряної оборони, у Києві було чутно вибухи.Про це...

Вдень 23 листопада по всій території України лунає повітряна тривога. У низці областей заявляють про роботу протиповітряної оборони, у Києві було чутно вибухи.Про це повідомляє місцева влада та кореспонденти Громадського.

Київ

У столиці було чутно щонайменше пʼять потужних вибухів. Зокрема, їх чули у Святошинському, Печерському та Подільському.

Внаслідок влучення пошкоджена двоповерхова будівля. Одна людина загинула та одна постраждалаповідомили в КМВА.

Міський голова Віталій Кличко заявив про влучання в один з інфраструктурних об‘єктів столиці. У деяких районах Києва немає світла. У столиці запроваджують екстрені відключення електрики, зазначено на сайті компанії Yasno.

Київщина

В області тим часом працює ППО, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Згодом він заявив про влучання по житловому сектору та інфраструктурних критичних об‘єктах. Є загроза повторних обстрілів.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимоешко написав, що у Вишгороді на Київщині є влучання в житловий будинок.

Вінниччина

Регіон опинився під обстрілом окупантів, їхні цілі — об’єкти критичної інфраструктури, написав голова ОВА Сергій Борзов.

Полтавщина

ППО також працює у Кременчуцькому районі Полтавської області, як повідомив голова ОВА Дмитро Лунін.

Дніпропетровщина

Те ж стосується і Дніпропетровської області — там працює ППО. Очільник обласної ради Микола Лукашук написав, що є загроза ракетного удару, зафіксовано запуски ракет.

У ДТЕК «Дніпровські електромережі» повідомили про вимушені застосовання екстрених відключень світла. Там назвали це необхідним кроком, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні.

Львівщина

У Львові взагалі немає світла, повідомив міський голова Андрій Садовий. Він зазначив, що влада чекає на додаткову інформацію від енергетиків. Також можуть бути перебої з водопостачанням.

Черкащина

Через ворожі атаки на енергооб’єкти країни на Черкащині застосовані спеціальні графіки аварійних відключень електроенергії (червоний графік). Наразі знеструмлено значну частину області, зазначив голова ОВА Ігор Табурець.

Житомирщина

Там також через дефіцит електроенергії в енергосистемі та пошкодження об’єктів критичної інфраструктури на території України вводять аварійні відключення електроенергії, написав очільник ОВА Віталій Бунечко. Також можливі перебої з мобільним зв’язком. Бригади зв’язківців працюють над відновленням роботи базових підстанцій.

Сумщина

В цій області також введені екстрені аварійні вимкнення, повідомив голова ОВА Дмитро Живицький.

Миколаївщина

В обласному центрі працює ППО, повідомив очільник ОВА Віталій Кім. У Миколаївській області через обстріли спрацювало автоматичне частотне розвантаження, ворог знову поцілив по об’єктах критичної інфраструктури, повідомила міська рада Вознесенська.

Івано-Франківщина

Екстрено введені графіки аварійних вимкнень для всіх черг області. Це означає, що спрогнозувати увімкнення електропостачання неможливо, пише голова ОВА Світлана Онищук.

Категорії
Надзвичайні новини
Новини
Loading...