Івано-Франківщина отримала нові «пічки-буржуйки» для ВПО

Такі пічки допомагатимуть обігрівати шелтери. На Івано-Франківщину надійшло 35 «пічок-буржуйок», які допоможуть людям у нелегкий час, коли ворог завдає ракетних ударів по українській енергетичній...

Такі пічки допомагатимуть обігрівати шелтери.

На Івано-Франківщину надійшло 35 «пічок-буржуйок», які допоможуть людям у нелегкий час, коли ворог завдає ракетних ударів по українській енергетичній інфраструктурі.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.

«Сьогодні надійшла чергова допомога від представництва ООН у справах біженців «Рокада», яка тісно співпрацює із обласною військовою адміністрацією з перших днів військової агресії росії проти України. Таке обладнання для обігріву приміщень передаватиметься й закладам соціальної сфери та охорони здоров’я. Також обговорені питання забезпечення облаштованих тимчасових житлових приміщень для ВПО електроконвекторами, генераторами та акумуляторними ліхтарями», – про це розповіла заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко.

Посадовиця розповіла, що багато областей вже залишилися без електроенергії та опалення. У нашій області теж є системні відключення електропостачання. Тому такі пічки допомагатимуть обігрівати шелтери, де проживають родини, які приїхали на Прикарпаття із тих регіонів нашої країни, де ведуться активні бойові дії.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...