Прикарпаття готується до ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі, – Онищук

Цього тижня можливі масові ракетні удари по об’єктах енергетичної інфраструктури нашої країни. Про це заявила очільниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук, передає Фіртка. «Ми всі...

Цього тижня можливі масові ракетні удари по об’єктах енергетичної інфраструктури нашої країни.

Про це заявила очільниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук, передає Фіртка.

«Ми всі готуємося. Проведено багато тренувань, відпрацьовані дії енергетиків і критичної інфраструктури, кожен знає, що має робити. Готуються військові.

Має бути готовою наша з вами єдність. Тому не залишайте без допомоги всіх тих, кому можете допомогти.

Додатково подбайте про себе та свої родини. Зробіть запас води, їжі тривалого зберігання, зарядіть телефони і павербанки», — наголосила Онищук.

Також прикарпатцям радять дізнатись, де знаходиться найближчий «Пункт незламності». Їхні адреси за посиланням.

«І, будь ласка, на тижні зважайте на сигнали повітряної тривоги.

Всі разом, допомагаючи одне одному, ми пройдемо і цей виклик війни — цю зиму, це намагання росії використати холод проти людей», — резюмує очільниця області.

Нагадаємо, що очільник Івано-Франківської територіальної громади Руслан Марцінків рекомендує підготуватись до масштабних відключень світла. Зокрема, відключення електроенергії можуть тривати як добу, так й сім діб.

До слова, в Івано-Франківську на всіх під’їздах залишають інформаційні листівки. Там вказано, де в разі відключень можна буде набрати води, або знайти тимчасовий прихисток людям літнього віку, або жінкам з дітьми.

Категорії
Новини
Новини
Loading...