У Франківську фонд Притули запустив Центр воєнної підготовки цивільних

Благодійний фонд Сергія Притули спільно з фондом України «Україна — мій дім» запустили мережу Центрів готовності цивільних. У центрах можна отримати базову воєнну безпекову...

Благодійний фонд Сергія Притули спільно з фондом України «Україна — мій дім» запустили мережу Центрів готовності цивільних. У центрах можна отримати базову воєнну безпекову підготовку в умовах повномасштабної війни.

Центри запрацювали у 14 регіонах, повідомили у фонді Притули, в тч і у Франківську.

Проєкт орієнтований саме на підготовку цивільних, зокрема, на підвищення їхнього рівня підготовки до життя у умовах війни, отримання навичок на випадок участі в партизанському русі та визначення військової спеціалізації.

“Живемо у часи, коли виживання — справа рук кожного із нас. Раніше ці питання були більш актуальні для військових, зараз — для кожного. Адже навички виживання можуть зберегти життя та здоров’я. Якщо ж ви збираєтеся до війська, плануєте доєднатися до Збройних Сил чи підготуватися до надзвичайних ситуацій в умовах війни — ці знання обов’язкові!” – пишуть на сторінці фонду у фейсбуці.

Підготовка проводиться у формі інтенсивних тренінгів. Зголоситися на них може кожен охочий.

Центр готовності цивільних – Івано-Франківськ знаходиться за адресою вул. Коновальця 227а. Тел.:

099 237 4120.

Перші тренінги стартували 11 та 12 листопада – це “Надання домедичної допомоги в умовах воєнного стану” та “Мінно-вибухові пристрої”.

Наступні заняття з медицини відбудуться 2-го та 6-го грудня, повідомили КУРСу.

За словами представника Центру, надалі зняття будуть проводитися частіше. Інформацію про тренінги виставлятимуть на сторінці у фейсбуці.

Категорії
Дозвілля
Новини
Loading...