Прибули із двадцятитонним гуманітарним вантажем: Івано-Франківськ відвідала делегація французьких волонтерів (ФОТО)

Івано-Франківськ відвідала делегація французьких волонтерів, які з перших днів після повномасштабного вторгнення московських окупантів в Україну, розпочали активну роботу з підтримки України. Про це...

Івано-Франківськ відвідала делегація французьких волонтерів, які з перших днів після повномасштабного вторгнення московських окупантів в Україну, розпочали активну роботу з підтримки України.

Про це пише Фіртка.

Керівник Івано-Франківської ТПП Андрій Левкович подякував за щиру підтримку.

«В перші дні війни волонтерський хаб при нашій торгово-промисловій палаті приймав по 3-4 фури гуманітарних вантажів з Європи. Але найперший вантаж був саме від вас, наших французьких друзів, від французьких альпіністів та фонду Annecy Solidarité Ukraine. Ваша підтримка була вкрай необхідною та дуже хвилюючою», – каже Левкович.

І цього разу французькі волонтери приїхали не з пустими руками, з ними до Івано-Франківської ТПП прибув двадцятитонний гуманітарний вантаж: одяг, ліки, медичне обладнання та інші необхідні речі.

Гості зустрілися з мером Івано-Франківська Русланом Марцінківим, відвідали храм та волонтерський центр Парафії Святих Кирила і Методія в Крихівцях, познайомилися з практиками і досвідом гірських рятувальних робіт Головного Управління ДСНС в Івано-Франківській області та відвідали волонтерський хаб Івано-Франківської ТПП (гостям це було дуже цікавим, адже вони представляють альпійський регіон Франції).

Гості з Франції запевнили, що підтримка та співпраця надалі продовжуватиметься.

Категорії
Новини
Новини
Loading...