Кабмін звільнив керівний склад митниці

Новим в. о. голови митниці, за даними депутата Олексія Гончаренка, буде заступник нинішнього голови Сергій Звягінцев. Кабінет міністрів звільнив керівний склад митниці – виконувача...

Новим в. о. голови митниці, за даними депутата Олексія Гончаренка, буде заступник нинішнього голови Сергій Звягінцев.

Кабінет міністрів звільнив керівний склад митниці – виконувача обов’язків голови Держмитслужби Вячеслава Демченка та двох його заступників, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко в Telegram.

“Кабмін звільнив керівний склад митниці. Звільнені: в.о. Демченко та його зами – Щуцький та Черкаський”, – написав Гончаренко.

Також він зазначив, що новим в.о. голови митниці буде заступник нинішнього голови Сергій Звягінцев.

ОНОВЛЕНО. За словами глави фракції “Слуга народу” у ВР Давида Арахамії, щодо заступника голови Держмитслужби Руслана Черкасського розпочато дисциплінарне провадження, його відсторонено від виконання обов’язків.

Крім того, Кабмін звільнив Юрія Сотника – з посади першого заступника голови Держлісагентства та Андрія Лордкіпанідзе – з посади заступника голови Держпродспоживслужби.

“За рішенням Кабінету Міністрів було звільнено: Вячеслава Демченка – з посади т.в.о Голови Державної митної служби, Юрія Сотника – з посади першого заступника голови Держлісагентства, Олександра Щуцького – з посади першого заступника голови Держмитслужби, Андрія Лордкіпанідзе з посади заступника голови Держпродспоживслужби”, – написав депутат.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...