Франківці зможуть отримати 50 тисяч на перехід з центрального опалення

Мова йде колишніх абонентів СТЕКу. Компенсацію зможуть отримати не всі. В Івано-Франківській міській раді розробляють програму для переходу на індивідуальне опалення помешкань мешканців міста,...
Мова йде колишніх абонентів СТЕКу. Компенсацію зможуть отримати не всі.

В Івано-Франківській міській раді розробляють програму для переходу на індивідуальне опалення помешкань мешканців міста, які раніше отримували тепло від котельні на вул. Індустріальна, 34, що обслуговувало ТОВ “Станіславська теплоенергетична компанія”. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків.

“Багато поривів теплотраси у абонентів мікрорайонів, що обслуговував колишній СТЕК. Насправді то є реалії. Цей рік завершити треба. А от наступний ми не зможемо розпочати з центральним опаленням. Бо постійні пориви і не якісно надані послуги опалення – це в першу чергу незручності для людей, які мерзнуть в холодних квартирах, поки латають труби. Тому готуємо рішення про виділення компенсацій для переходу на індивідуальне опалення для абонентів цього району. Щодо розміру, то орієнтовно це буде 50 тисяч на квартиру. Про механізм, куди подавати і що для цього треба – повідомлю найближчим часом”, – написав очільник громади у Фейсбуці.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...