“Едельвейси” діляться здобутками та трофеями на виставці у Києві

Сьогодні, 26 лютого, у Національному університеті імені Тараса Шевченка у Києві наша 10-а окрема гірсько-штурмова бригада “Едельвейс” презентувала виставку, присвячену річниці повномасштабної війни з...

Сьогодні, 26 лютого, у Національному університеті імені Тараса Шевченка у Києві наша 10-а окрема гірсько-штурмова бригада “Едельвейс” презентувала виставку, присвячену річниці повномасштабної війни з російськими окупантами.

Про це повідомила Світлана Онищук, голова ОВА.

Експозиція під назвою “Портал у війну – На лінію вогню” триватиме впродовж чотирьох днів.

До річниці нашого героїчного спротиву та боротьби “едельвейси” демонструють бойові здобутки та трофеї. Також бійці організували фотовиставку «Війна очима гірського піхотинця» та виступи військового оркестру “Едельвейс”.

Щоб побачити реальну картину війни, наші військовослужбовці презентували відвідувачам виставки інтерактивну кімнату, проводять майстер-класи і тренінги з тактичної медичної та гірської підготовки. Все це для того, щоб з перших вуст розповісти про реалії війни.

“Гордимося нашими мужніми “едельвейсами” і віримо, що завдяки таким звитяжним воїнам ми обов’язково Переможемо”, – написала голова ОВА.

Категорії
Новини
Новини
Loading...