На Прикарпатті стартував проєкт зі створення безпекового середовища для дітей

Проєкт «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі», або «Вихователь безпеки», – пілотний. Його метою є створення безпекового середовища для дітей, яке буде вільним від...

Проєкт «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі», або «Вихователь безпеки», – пілотний. Його метою є створення безпекового середовища для дітей, яке буде вільним від булінгу, наркотиків та насильства.

Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Учора в рамках реалізації цього проєкту в головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області підписано Меморанду про співпрацю між департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації, головним управлінням Національної поліції України в Івано-Франківській області, головним управлінням ДСНС України в області та Солотвинською селищною радою.

Передбачається створення у навчальних закладах посади спеціаліста з безпеки. Діяльність такого спеціаліста буде спрямована на створення та підтримання належного рівня безпеки учасників освітнього процесу на засадах партнерства та у співпраці з поліцейськими, рятувальниками, органами місцевого самоврядування, закладами освіти та іншими суб’єктами.

Солотвинська територіальна громада першою в області реалізовуватиме проект. Ним буде охоплено 5 навчальних закладів, в яких навчається 1508 учнів.

Категорії
Життя
Новини
Loading...