Акцентуватимуть на кукурудзі, гречці й інших культурах: в Івано-Франківській громаді збільшать посівні площі

Зараз триває активна підготовка ФранківськАгро до збільшення посівних площ. Цього разу акцентуватимуть на кукурудзі, гречці й інших культурах. Про це під час відеозвернення розповів...

Зараз триває активна підготовка ФранківськАгро до збільшення посівних площ. Цього разу акцентуватимуть на кукурудзі, гречці й інших культурах.

Про це під час відеозвернення розповів Руслан Марцінків, міський голова, передає Фіртка.

«Хочемо вперше попробувати зробити невеликі теплиці. Ті, хто вирощують сьогодні худобу, а також можна буде отримати за коня 5 тисяч гривень.

Ми таким чином хочемо, щоб люди відновлювали сільське господарство, докладемо зусиль, щоб частково фінансово стимулювати економіку і сільське господарство», – каже Марцінків.

Нагадаємо також, що за кожну вівцю також можна отримати по 2 000 гривень. Детальніше про те, як можна заробити грошей, вирощуючи сільську худобу чи займаючись фермерством – читайте тут.

Важливо, що заяви та документи слід приносити за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Курбаса, 2 у Департамент комунальних ресурсів та сільського господарства міської ради, третій поверх.

Контактний телефон: 050-202-8863, 097-833-1491 – секретар комісії Уляна Сергенюк.

Категорії
Новини
Новини
Loading...