53-ій ЦНАП відкрили на Прикарпатті

Сьогодні у селищі Солотвин відкрили 53-ій Центр надання адміністративних послуг, який обслуговуватиме майже 27 тисяч жителів громади. Пише Голос-Інфо з посиланням на  Голову Івано-Франківської...

Сьогодні у селищі Солотвин відкрили 53-ій Центр надання адміністративних послуг, який обслуговуватиме майже 27 тисяч жителів громади.

Пише Голос-Інфо з посиланням на  Голову Івано-Франківської ОВА

Четверо працівників ЦНАПу надаватимуть 76 послуг. Це, зокрема: реєстрація місця проживання, адмінпослуги у сфері соціального захисту населення, паспортні послуги, повідомлення про дозволи у будівельній сфері, реєстрація земельних ділянок та видача відомостей з ДЗК, державна реєстрація актів цивільного стану. 56 послуг надаватимуться на віддалених робочих місцях ЦНАПу в 11 старостинських округах Солотвинської громади.

Для відвідувачів центру створили максимально комфортні умови перебування, зокрема, облаштували дитячий куточок для батьків з малюками. Забезпечили працівників необхідною оргтехнікою та зручними робочими місцями.

Подбали і про людей з інвалідністю. Для них спорудили пандус. То ж тепер люди на візках колісних зможуть отримувати всі необхідні адміністративні послуги на території громади.

Для нас дуже важливо, щоб мережа ЦНАПів на Прикарпатті розвивалася, адже їх функціонування дає змогу людям отримувати максимальну кількість адміністративних послуг в одному приміщенні. Також не потрібно витрачати час на очікування в черзі, можна замовити послугу онлайн.

Відрадно, що на сьогодні наша область є лідером в Україні за кількістю позитивних відгуків відвідувачів ЦНАПів.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...