Мінкульт не випустив франківський хор на благодійні гастролі до Польщі

Міністерство культури та інформаційної політики України не випустило хор «Воскресіння» на благодійні гастролі до Польщі. Про це повідомили на facebook-сторінці хору, пише Галка. “Міністерство...

Міністерство культури та інформаційної політики України не випустило хор «Воскресіння» на благодійні гастролі до Польщі.

Про це повідомили на facebook-сторінці хору, пише Галка.

“Міністерство культури – Міністерство культури та інформаційної політики України НЕ випускає хор «Воскресіння» на гастролі до Польщі,бо випустило коміка в Туреччину! Хор мав збирати кошти на ЗСУ! НІ!!! Папірці не грають. Нова Про-це-ду-ра!”, – зазначається у дописі.

Через заборону на виїзд у Польщі скасували п’ять концертів, де мали збирати гроші для допомоги ЗСУ.

Ймовірно, що таке рішення Мінкульту пов’язане зі стендапером Андрієм Щегелем, який виїхав з України як “артист” та залишився у Туреччині. Втікач в інтерв’ю журналісту Роману Скрипіну заявив, що виїхав за кордон попри те, що мав три повістки в армію, бо вважає себе “вільною людиною”. Він також пояснив, що йому вдалося виїхати, бо отримав дозвіл від Мінкульту. Після чого у Мінкульті заявили про більш жорсткий порядок отримання дозволів на тимчасовий виїзд за кордон чоловіків призовного віку.

Категорії
Новини
Новини
Loading...