“Дорога до Перемоги”: на Івано-Франківщині пройдуть благодійні концерти за участю Ніни Матвієнко на підтримку ЗСУ

“Дорога до Перемоги” – це назва благодійного туру “Команди А” за участю народної артистки України Ніни Матвієнко на підтримку Збройних сил України, який відбувається...

“Дорога до Перемоги” – це назва благодійного туру “Команди А” за участю народної артистки України Ніни Матвієнко на підтримку Збройних сил України, який відбувається в Україні протягом року російсько-української війни.

Це благодійний соціальний проєкт.

Про це в ефірі радіо “Західний Полюс” розповіла очільниця області, Світлана Онищук, передає Фіртка.

Так, впродовж трьох днів, колективи робитимуть благодійні концерти в Івано-Франківській області.

“Мета – збір коштів для наших прикарпатських бійців. Ми визначили, що це є 102 бригада ТРО, в якої є багато потреб, всі кошти ми спрямуємо на них.

Військові дають нам запити, кажуть, що їм потрібно по кожному запиту індивідуально працюємо”, – каже Онищук.

Благодійні концерти за участю Ніни Матвієнко та відомих артистів України Ауріки Ротару, Амадора Лопеса, Артура Боссо, Анни Добриднєвої пройдуть у містах – Івано-Франківську, Калуші, Коломиї на підтримку Збройних сил України.

На Івано-Франківщині концерти «Команди А» пройдуть в рамках благодійного туру «Дорога до Перемоги» 19, 20, 21 травня. 

“Після цих концертів кошти одразу зарахують на потреби 102 бригади.  Нам важливо, щоб люди продовжували працювати та не опускали рук.

Крім збору коштів для військовослужбовців 102 бригади артисти погодились відвідати колективи, які допомагають ЗСУ. Також хочуть провести концерти у військових частинах”, – анонсувала Світлана Онищук.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...