До 60 тис. грн кожному: стартувала програма підтримки для підприємців Франківська

Стартувала програма підтримки малого та середнього бізнесу Івано-Франківська. 20 переможців конкурсу отримають до 60 000 гривень кожен на реалізацію проєктів у сфері інновацій та...

Стартувала програма підтримки малого та середнього бізнесу Івано-Франківська. 20 переможців конкурсу отримають до 60 000 гривень кожен на реалізацію проєктів у сфері інновацій та розвитку бізнесу.

Отримати фінансування можна на реалізацію проєктів у сфері інновацій, перелік можливих напрямків фінансування  досить широкий: консалтинг, дослідження та розробка нових продуктів чи послуг, національна та міжнародна сертифікація, патентування, ліцензування, реєстрація авторського права, створення та оновлення сайтів, їх просування; розроблення бренду продукції, логотипу, дизайну упаковки, підготовка бізнес-планів тощо, пише Галка

Щоб подати заявку на участь у конкурсі, потрібно ознайомитись з умовами, до 23 травня підготувати та надіслати необхідні документи, підготувати коротку презентацію про проєкт. Завантажити документи та ознайомитись з деталями можна за посиланням.

Конкурсна комісія після оцінки проєктів визначить переможців, які отримають до 60 000 грн кожен.

Конкурс проводить Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради в рамках проєкту “Нова економіка Івано-Франківська, який фінансується Європейським Союзом в межах програми “Мери за економічне зростання”.

Деталі за посиланням.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...