Ракетний удар по лікарні у Дніпрі: загинуло дві людини, 25 поранені.

Наразі відомо, що серед поранених є двоє дітей 3-х та 6-ти років. Загинув чоловік 69 років, який просто проходив повз лікарню. Внаслідок ракетного удару...

Наразі відомо, що серед поранених є двоє дітей 3-х та 6-ти років. Загинув чоловік 69 років, який просто проходив повз лікарню.

Внаслідок ракетного удару російських окупантів по медзакладу у Дніпрі загинула одна людина. Також спочатку повідомлялось про 15 поранених.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram. “Російські терористи вкотре підтверджують свій статус борців з усім гуманним та чесним. Ракетний удар по поліклініці в місті Дніпрі. Станом на зараз одна людина загинула та 15 поранено”, – зазначив він.

За словами Зеленського, на місці триває ліквідація наслідків обстрілу та порятунок постраждалих, залучені всі необхідні служби. 

14:00 – Внаслідок ракетного удару по медзакладу у Дніпрі поранені 25 людей. Госпіталізовані – 19, з них двоє дітей. Четверо поранених лікуються амбулаторно. Також є двоє загиблих та троє зниклих безвісти, повідомив перший заступник голови ОВА Орлов.

13:48 – З-під завалів будівлі ветклініки, в яку також влучив ворог, дістали тіло загиблого чоловіка. 

“Сьогоднішня ракетна атака по Дніпру забрала життя двох людей”, – повідомив Лисак.

13:17 – за даними голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вже 23 постраждалих у Дніпрі. “21 – в стаціонарі, з них троє – “важкі”. Загинув чоловік 69 років. Він просто проходив повз, коли ракета російських терористів поцілила по місту”, – повідомив Лисак.

12:38 у Дніпрі півсотні рятувальників та 17 одиниць техніки приборкують пожежу на місці ракетного удару. Вогонь охопив 1 тис кв. м ураженого медзакладу. Триповерхівка частково зруйнована. 

Лисак зазначив, що все ще вгамовують полум’я й у сусідній будівлі. Його вже вдалося локалізувати. Там тривають пошуки людини, яка може знаходитися під завалами.

12:25 – Лисак уточнив, що поранені діти – це хлопчики 3 та 6 років. “Обоє шпиталізовані. Лікарі оцінюють їхній стан, як середньої тяжкості”, – уточнив він. За його даними, госпіталізовані й 11 дорослих, з них двоє – “важкі”.

12:23 – голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що серед поранених є двоє дітей. “Загалом кількість постраждалих встановлюється”, – зазначив він.

За даними Лисака, крім медзакладу та ветеринарної клініки ще пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки. 

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...