Цукерберг нагадав що його рід з України, а Facebook залишить Росію …

Марк Цукерберг, засновник і власник соціальної мережі Фейсбук заявив, що за власною ініціативою вводить санкції проти росії, повідомляє новинне американське агенство Associated Press. «Мало...

Марк Цукерберг, засновник і власник соціальної мережі Фейсбук заявив, що за власною ініціативою вводить санкції проти росії, повідомляє новинне американське агенство Associated Press.

«Мало хто знає, але наш рід з боку мами з Умані, а сам я, хоч і не є сильно віруючий, але кілька разів їздив з хасидами інкогніто в Умань на святкування Рош а-Шана і вважаю Україну своєю другою батьківщиною. Тому не можу спокійно дивитися, що росія витворяє в Криму та на Донбасі. Крім того, – продовжив мільярдер, – коли я приїжджав до Росії та спілкувався з президентом, здається тоді це був Медведєв, він наступив мені на ногу і навіть не вибачився, тому я вважаю, що він це зробив спеціально. Так поводяться тільки дикі і невиховані люди. »

БойКОТ Росії: <a href=

Цукерберг заявив, що збирається відключити можливість писати в Фейсбук для російського сегменту і закликав інші соціальні мережі, в першу чергу Твіттер, наслідувати його приклад. Можливість читання поки пропонується залишити. «Це безумовно піде на користь світовій павутині, так як ми не дамо можливості московськими «троллям» там гадити.

Відключення сервісу очікується вже у квітні 15-го року.

До речі, раніше агенство Reuters повідомляло, що Microsoft і Apple ведуть переговори про заборону користувачам російського сегменту Мережі користуватися латиницею.

БойКОТ Росії: <a href=

 

Джерело

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...