Час економії настав: енергетики назвали години, в які не можна вмикати електроприлади

Енергетики закликають перенести споживання електоприладів ввечері на інші години доби. В Україні обсягів виробництва електрики достатньо для покриття потреб, але у вечірні години українців...

Енергетики закликають перенести споживання електоприладів ввечері на інші години доби.

В Україні обсягів виробництва електрики достатньо для покриття потреб, але у вечірні години українців закликають перенести використання електроприладів на інші періоди доби.

Як повідомляє прес-служба НЕК “Укренерго”, є потреба у зменшенні навантаження на енергосистему у пікові вечірні години з 19:00 до 22:00, оскільки через масштабність та складність завданих окупантами пошкоджень, ремонтні роботи вимагають багато ресурсів та є більш тривалими

“Зменшити навантаження на енергосистему, особливо у пікові вечірні години з 19:00 до 22:00, та полегшити балансування може кожен, розумно споживаючи електроенергію: переносьте використання потужної техніки з вечірніх годин на день або ніч, не вмикайте кілька потужних приладів одночасно та вимикайте світло, виходячи з кімнати”, – розповіли у прес-службі.

Крім того, зараз триває активна ремонтна кампанія на всіх енергооб’єктах, пошкоджених під час 15 масованих хвиль ракетних ударів та 18 потужних дронових атак. 

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...