У Бердянку пролунали потужні вибухи в порту

Гауляйтер Запорізької області стверджує, що ЗСУ вдарили по бердянському порту. У тимчасово окупованому російськими загарбниками місті Бердянськ Запорізької області пролунали потужні вибухи. Вибухи в...

Гауляйтер Запорізької області стверджує, що ЗСУ вдарили по бердянському порту.

У тимчасово окупованому російськими загарбниками місті Бердянськ Запорізької області пролунали потужні вибухи.

Вибухи в Бердянську були у порту, звідти почали тікати судна, повідомляє у п’ятницю, 2 червня, “БердянсЬк Сьогодні” у Telegram. Окупанти вже підтвердили цю інформацію. За його даними, у порт прилетіли декілька ракет. “Декілька ракет прилетіло у порт”, – зазначається у повідомленні.

“У селі Осипенко також чутно було вибух, а в районі полігону був дим сивого кольору, але швидко і зник, а також в небі було видно полосу, і вона явно не від літака. Також бердянці кажуть, що летіло і у бік Коси. Але, за попередньою інформацією, ракету збили. Могла впасти у районі Слобідка”, – зазначається на каналі.

Гауляйтер Запорізької області Володимир Рогов стверджує, що близько 12 години по Бердянську завдали удару Збройні сили України.

Фото Вибухи у бердянському порту 02 червня 2023

“Попадання припало на територію морського порту. За попередньою інформацією, жертв та руйнувань немає”, – написав посіпака РФ у месенджері.

Категорії
Новини
Новини
Loading...