В Івано-Франківську шукають працівників: актуальні вакансії та середня зарплатня

В Івано-Франківську продовжують активно шукати кадри.  Зокрема, станом на 1 червня 2023 року, у базі даних Івано-Франківської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості зареєстрували понад 450 вакансій. Так,...

В Івано-Франківську продовжують активно шукати кадри. 

Зокрема, станом на 1 червня 2023 року, у базі даних Івано-Франківської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості зареєстрували понад 450 вакансій.

Так, найчастіше мають попит робітничі професії, передає Фіртка.

Найбільша потреба наразі у швачках, кухарях, інспекторах та водіях автотранспортних засобів. Крім того, шукають обпресувальника кабелів та проводів пластиками та гумою, підсобних робітників, фармацевтів, офіціантів, перукарів та барменів.

Мають попит також вчителі закладу загальної середньої освіти, спеціалісти державної служби, фармацевти, вихователі закладу дошкільної освіти.

Разом з тим, чималий попит на фахівців з досвідом роботи — бухгалтерів, медичних сестер, асистентів фармацевта, асистентів вчителя.

З усіма актуальними вакансіями можна ознайомитись за посиланням.

Зауважимо, що середня зарплата в Івано-Франківську — 15 000 гривень. Це медіана заробітних плат за даними з 4 245 вакансій, розміщених на Work.ua в Івано-Франківську за останні три місяці.

До слова, в Івано-Франківську на кожну вакансію в середньому припадає чотири претенденти.

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості можна отримати на офіційному каналі Івано-Франківської обласної служби зайнятості у Telegram, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...