В Івано-Франківській громаді закуплять електричні замки для укриттів

Про це розповів Руслан Гайда, заступник міського голови, директор Департаменту по взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями. Про...

Про це розповів Руслан Гайда, заступник міського голови, директор Департаменту по взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями.

Про це інформує Фіртка.

“Створена комісія, яка проводить обстеження укриттів у житловому секторі. Вони склали 96 актів про придатність використання. Також, опрацьовується питання електричних замків для безперешкодного доступу до укриттів”, – говорить він.

Найбільша проблема – це доступ до укриттів.

“Тому прийняли рішення закупити електричні замки. Коли лунаю сигнал тривоги, то укриття автоматично відкривається. Вартість такого замка орієнтовно 10 тисяч гривень”, – зазначає Гайда.

Також, заступник міського голови додав, що люди часто пишуть та жаліють щодо засмічення чи підтоплення укриттів.

“Після того, як люди телефонують чи пишуть, ми приїжджаємо та наводимо порядок через нашу управляючу компанію. Наші бригади їдуть та локалізують ту чи іншу проблему”, – додав Руслан Гайда.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...