Росія вдарила по ринку в Костянтинівці: 16 загиблих та 28 поранених

Російські військові завдали удару по місту Констянтинівка Донецької області, відомо про 16 загиблих та 28 поранених. Джерело: Радіо свобода, анонімні Telegram-канали, Укрінформ із посиланням...

Російські військові завдали удару по місту Констянтинівка Донецької області, відомо про 16 загиблих та 28 поранених.

Джерело: Радіо свобода, анонімні Telegram-канали, Укрінформ із посиланням на Донецьку ОВА, президент Володимир Зеленський у Telegram, глава МВС Ігор Клименко у Telegram

Анонімні Telegram-канали повідомляють, що ворог завдав удару по ринку в центрі міста.

Укрінформ із посиланням на Донецьку ОВА повідомляє про 16 загиблих та 5 поранених. Росіяни атакували центральний ринок міста.

Зеленський опублікував відео удару росіян по місту, а також підтвердив, що ворог атакував ринок і вбив 16 людей. Водночас він зазначив, що окупанти вдарили артилерією.

Пряма мова: “Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь.

На цей час артилерія російських терористів убила 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости. 

Мої співчуття всім, хто втратив рідних! Якнайшвидше треба перемогти це російське зло”.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...