У Івано-Франківську відбувся ІТ-форум – IF IT FORUM 2023!

17 вересня в Івано-Франківську відбулася одна з найбільших та найочікуваніших подій року – ІТ-форум, який вже традиційно організовує «Івано-Франківський ІТ-кластер». «Наша компанія вже вдруге...

17 вересня в Івано-Франківську відбулася одна з найбільших та найочікуваніших подій року – ІТ-форум, який вже традиційно організовує «Івано-Франківський ІТ-кластер».

«Наша компанія вже вдруге підтримує проведення такого масштабного заходу як IF IT FORUM. За теперішніх умов українська ІТ-галузь переживає черговий етап інформаційно-технологічної революції. І саме зараз важливо швидко адаптуватися до цих змін, вистояти в кризових умовах та продовжувати розвиватися, створювати ще крутіші діджитал-продукти для українського та іноземного користувача. І blago, як технологічна компанія, підтримала організацію події такого рівня та виступила генеральним партнером», – прокоментували представники blago.

Цього року захід зібрав ще більше учасників, серед яких можна було побачити власників бізнесу, ІТ-спеціалістів та тих, хто хоче потрапити в ІТ. Серед спікерів – представники Міністерства цифрових трансформації, місцевої влади та топфахівці ІТ-компаній: Мстислав Банік (Міністерство цифрової трансформації України), Олена Самборська (IT Ukraine Association, Luxoft Ukraine), Святослав Кавецький (Lviv ІТ Cluster, N-iX), Андрій Бабала (SoftServe Ukraine), Pawel Lopatka, Віктор Чех (Sombra), Андрій Стицюк (Softserve), Максим Почебут (Sigma Software), Андрій Трофімов (EPAM Ukraine), Ігор Полич (Devlight), Наталія Мухітдінова (ELEKS Inside), Сергій Клименко (Sombra) та Ольга Юрга (Avenga Ukraine).

blago як генеральний партнер заходу та великий успішний бізнес презентувала свій новий проєкт – інвестиційний фонд blago.invest. Ексклюзивно для учасників форуму представники компанії розповіли як просто та швидко заробляти на інвестиціях в нерухомість.

На панельній дискусії учасники підняли багато актуальних тем та спробували знайти відповіді на стратегічні запитання подальшої діджиталізації України.

Усі кошти від продажу квитків організатори передадуть на потреби ЗСУ.

Категорії
ТОП
Новини
Loading...