У Франківську з’ясовують обставини смерті військовослужбовця: помер неподалік дому

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Івана Павла ІІ лежить невідомий чоловік без свідомості. На місце негайно виїхали слідчо-оперативна...

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Івана Павла ІІ лежить невідомий чоловік без свідомості.

На місце негайно виїхали слідчо-оперативна група та швидка допомога. 27-ми річному чоловіку медики упродовж години проводили реанімаційні заходи. Утім врятувати його не вдалося. Військовослужбовець помер на місці. Поліцейські одразу розпочали кримінальне провадження.

Правоохоронці провели ретельний огляд місця події, опитали родичів та свідків, які повідомили, що чоловік рухався до під’їзду будинку та раптово впав.

Наразі поліцейські призначили судово-медичну експертизу, яка має встановити остаточну причину смерті. Попередньо, згідно з даними судово-медичного розтину, причиною смерті військовослужбовця є гостра коронарна недостатність, раптова коронарна смерть.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставити інциденту. Досудове розслідування триває.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...