На Прикарпатті запрацював оновлений центр «Я – Маріуполь»

Заступниця голови обласної державної (військової) адміністрації Людмила Сірко побувала на урочистому заході щодо відкриття оновленого центру підтримки переселенців «Я – Маріуполь», що більше року...

Заступниця голови обласної державної (військової) адміністрації Людмила Сірко побувала на урочистому заході щодо відкриття оновленого центру підтримки переселенців «Я – Маріуполь», що більше року успішно працює в Івано-Франківську.

Зараз центр розширився у наданні соціальних послуг та почав свою роботу за новою адресою (м. Івано-Франківську, вул. Військових Ветеранів, 12). Захід відбувся за участю міського голови м. Маріуполь Вадима Бойченка.

Про це пише Івано-Франківська обласна військова адміністрація.

Під час зустрічі обговорювали питання надання найнеобхіднішої допомоги людям, які приїхали з Маріуполя на Прикарпаття, вирішення їх нагальних проблемних питань, зокрема щодо відновлення документів, які могли бути втрачені під час обстрілів чи евакуації. У цьому центрі готові допомогти маріупольцям, які в пошуках роботи. Для них запропонують вакансії, що є на даний час.

Такий центр додатково надає послуги у питаннях організації побуту у новому місті. До його базових сервісів входить: перукар, стоматолог, пральня, швачки, коворкінг. Всі ці послуги надаються за доступними цінами, а пільговим категоріям – безкоштовно.

Категорії
Новини
Новини
Loading...