«Помста за 128 бригаду». У ЗСУ підтвердили удар по окупантах, коли ті відзначали своє свято

Нещодавно Сили оборони України успішно нанесли вогневе ураження по скупченню окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти. росіяни казали, що в момент удару їхні...

Нещодавно Сили оборони України успішно нанесли вогневе ураження по скупченню окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти. росіяни казали, що в момент удару їхні військові зібрались для відзначення дня російського артилериста.

Про це повідомив СтратКом ЗСУ.

«Сили оборони оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян і гаряче привітали їх! російські пропагандисти стверджують, що влучним ударом були знищені одночасно кілька десятків окупантів, близько сотні отримали тяжкі поранення», — йдеться у повідомленні.

Раніше Закарпатська ОВА з посиланням на командира підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра» Роберт Бровді теж писала про удар по окупантах. Там зазначили, що це була «помста за воїнів 128 бригади».

«Відплата. Бумеранг: за два тижні після атаки на 128-му. 810-та, відчуваєте біль, ми точно знаємо. За наших хлопців. За Закарпатську окрему гірсько-штурмову», — прокоментував Бровді.

За його даними, удар по окупантах був ввечері 19 листопада, загинули 25 російських військових, ще понад сотню було поранено.

Категорії
Війна
Новини
Loading...