Майже 13 тисяч громадян знайшли роботу за допомогою Івано-Франківській службі зайнятості у минулому році

Послугами служби зайнятості у минулому році скористалися 23,5 тис. людей, з них 16,5 тис. зареєстрованих безробітних. На Прикарпатті у 2023-му році за сприянням служби...

Послугами служби зайнятості у минулому році скористалися 23,5 тис. людей, з них 16,5 тис. зареєстрованих безробітних.

На Прикарпатті у 2023-му році за сприянням служби зайнятості працевлаштували 12,8 тис. людей, зокрема
7,9 тис. зареєстрованих безробітних.

“У 2023 році з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 4,6 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 14,5 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 11,7 тис. вакансій, рівень укомплектування вакансій склав 80,5%”, – йдеться у повідомленні Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за сприяння служби зайнятості 2,5 тис. безробітних проходили професійне навчання, 813 людей отримали ваучер на навчання та підвищення кваліфікації.

“Якщо у вас виникають будь-які питання, пов’язані з працевлаштуванням, звертайтесь до працівників служби зайнятості (контакти за посиланням https://is.gd/u0nOYN). Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!”, – додають в держустанові.

До слова, станом на перше січня 2024 року кількість зареєстрованих безробітних в області становить 2,6 тис. людей.

Категорії
Гроші
Новини
Loading...