В Івано-Франківську представили нову керівницю Управління культури області

Голова обласної державної адміністрації – начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук та керівник апарату Ярослав Дем’янчук урочисто представили колективу управління культури, національностей та...

Голова обласної державної адміністрації – начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук та керівник апарату Ярослав Дем’янчук урочисто представили колективу управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації новопризначену керівницю Тетяну Бойко.

«У цей нелегкий час Вам доведеться вирішувати чимало складних питань, адже головним завданням галузі в час війни залишається допомога своїй країні. Історія доводить, що культура, релігія та мистецтво – це духовна зброя, надзвичайно важливі в умовах війни. Ваш великий та професійний досвід, Тетяно Миколаївно, допоможе і надалі популяризувати нашу культуру, успішно організовувати проєкти з міжнародними партнерами задля підсилення галузі в умовах воєнних викликів, навести співпрацю з іноземними митцями, які підтримують нашу країну та організовують благодійні заходи на допомогу нашим оборонцям», – наголосила Світлана Онищук.

Тетяна Бойко подякувала за довіру, зауважила, що стиль її керівництва буде відкритим, європейським, прозорим, близьким до людей, пише Галичина.

Категорії
Влада
Новини
Loading...