Дефіциту вдалось уникнути, але не без проблем. Прикарпатців закликають економити електроенергію

На Прикарпатті впродовж 8-11 січня спостерігались пониження температури, тому прикарпатські енергетики закликали громадян ощадливо використовувати електроенергію. Повідомляє Прикарпаттяобленерго Як повідомили в компанії дефіциту потужності...

На Прикарпатті впродовж 8-11 січня спостерігались пониження температури, тому прикарпатські енергетики закликали громадян ощадливо використовувати електроенергію.

Повідомляє Прикарпаттяобленерго

Як повідомили в компанії дефіциту потужності вдалося уникнути, але не без труднощів, адже ріст споживання електроенергії продовжував відбуватися через навантаження мережі в ранкові та вечірні години максимуму побутовими споживачами та малим бізнесом.

На жаль, не всі дотрималися порад з ощадливого використання електроенергії. Через це споживання в період 8-10 січня зросло майже на 10%.

У зв’язку з тим, що похолодання в нашій області ще зберігаються, енергетики закликали надалі споживати електроенергію економно та за можливості перенести роботу потужних електроприладів в обідній або нічний час.

Категорії
Життя
Новини
Loading...