Добровольчий хірургічний шпиталь “Брасс” працюватиме в мережі міських закладів Франківська

Перший в Україні добровольчий хірургічний шпиталь “Брасс” перейшов під опіку Івано-Франківської громади і працюватиме в мережі міських закладів Франківська. Про це Ратуші повідомили в...

Перший в Україні добровольчий хірургічний шпиталь “Брасс” перейшов під опіку Івано-Франківської громади і працюватиме в мережі міських закладів Франківська.

Про це Ратуші повідомили в пресслужбі шпиталю.

Більше двох років, завдяки фінансуванню іноземних та вітчизняних донорів, наш заклад надавав БЕЗКОШТОВНУ медичну та психологічну допомогу бійцям та постраждалими від війни. У грудні ми стикнулися з тим,що наші ключові донори з-за кордону призупинили фінансування. Це поставило під загрозу існування волонтерського закладу і відповідно надалі бійці не змогли б отримувати безоплатну медичну допомогу у госпіталі.

Керівник шпиталю “Брасс” Станіслав Онищук звернувся до очільника Івано-Франківської громади Руслана Марцінківа з проханням підтримати нашу ініціативу в наданні безоплатної психологічної та фізичної реабілітації Захисників України.

Івано-Франківський міський голова наше прохання підтримав і з 1 січня наш заклад під опікою Івано-Франківської громади. Ми щиро дякуємо Руслану Марцінківу за допомогу. Завдяки спільній роботі – ще більша кількість захисників України зможе БЕЗКОШТОВНО проходити фізичну та психологічну реабілітацію у волонтерському шпиталі “Брасс”.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні близько 400 бійців отримали комплексну фізичну та психологічну реабілітацію у госпіталі “Брасс”.

Категорії
Новини
Новини
Loading...