Антонівка отримала фінансову допомогу від агрокомпанії «АКРІС ЗАХІД»

Громада села Івано-Франківського району отримала фінансову допомогу від агрокомпанії «АКРІС ЗАХІД» для реставрації історичної церкви «АКРІС-ЗАХІД», яка входить до групи компаній АSТ, підтримала  ініціативу ...

Громада села Івано-Франківського району отримала фінансову допомогу від агрокомпанії «АКРІС ЗАХІД» для реставрації історичної церкви

«АКРІС-ЗАХІД», яка входить до групи компаній АSТ, підтримала  ініціативу  мешканців невеликого села Антонівка Тлумацької міської громади з відновлення старовинної дерев’яної церкви Святого Дмитрія.

Церква, яка понад століття слугує не тільки місцем віросповідання, але й символом єднання громади, опинилась під загрозою руйнації. Найгострішою проблемою стала нестача матеріалів, необхідних для реконструкції та перекриття даху історичної будівлі. Тож, агрокомпанія «Акріс Захід» виділила кошти на закупівлю бляхи та металевих конструкцій для реставраційних робіт.

“Для місцевої громади ця церква має велике значення і ми пишаємось, що можемо долучитися до такої необхідної реставрації, – заявив Директор кластеру Захід AST Михайло Нечипорук.

«Цьогоріч на соціальні проєкти громад Франківщини, в межах програми «AST-ГРОМАДА», компанія «Акріс Захід» в цілому виділила близько 2 млн 300 тисяч гривень. “, – розповів представник «Акріс Захід» Олег Сомюк.

Від початку війни група компаній AST бере активну участь у підтримці Збройних сил України та громад. Спрямувавши в цілому на допомогу армії та соціальну підтримку понад 57 млн гривень.

ДОВІДКОВО:
Група компаній «AST» – сучасний український агровиробник, який успішно працює на аграрному ринку з 1996 року.

Компанія є однією з найбільших виробників високоякісної сої в Україні та ЄС, а також входить в топ провідних агрохолдингів за обсягами виробництва сої та кукурудзи.
AST оперує як товаровиробник на земельному банку обсягом 150 тисяч гектарів у 8 областях України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Чернігівській та Рівненській. В управлінні компанії 6 розвинутих елеваторних комплексів.

Від початку війни група компаній AST бере активну участь у підтримці Збройних сил України та громад. Спрямувавши в цілому на допомогу армії та соціальну підтримку понад 57 млн гривень. 

Категорії
Гроші
Новини
Loading...