З’явилися демоверсії завдань НМТ з усіх предметів

Опублікували демонстраційні завдання з усіх предметів Національного мультипредметного тесту (НМТ). Можна відтворити атмосферу тестування, потренувавшись виконувати завдання онлайн. Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти....

Опублікували демонстраційні завдання з усіх предметів Національного мультипредметного тесту (НМТ). Можна відтворити атмосферу тестування, потренувавшись виконувати завдання онлайн.

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

Завдання у PDF-файлах розмістили за посиланням. Наприкінці кожного файлу наведено правильні відповіді. Цей варіант, як зазначили у Центрі, буде зручним для тих, у кого повільний інтернет або немає змоги працювати впродовж тривалого часу.

Натомість відтворити атмосферу тестування та ознайомитися з інтерфейсом онлайнового тестувальника можна на платформі «Всеукраїнська школа онлайн».

Після реєстрації на платформі або входу в розділі «Курси» потрібно обрати навчальний курс для 10 чи 11 класу, далі перейти до вкладки «Демонстраційний варіант НМТ-2024». У ній натиснути «Переглянути курс», а потім — «Зареєструйтеся».

У Центрі зазначили, що на платформі ВШО часового обмеження, як під час реального тестування, немає.

Категорії
Новини
Новини
Loading...